Petzl RocTrip China - 2011. Getu völgy, Kína

Az évek óta megrendezésre kerülő Petzl RocTripnek 2011-ben a Kína szívében található Getu völgy ad otthont.

A Petzl Team mászói tulajdonképpen egy új szektort nyitottak a Yahgshou mászórégióban, melyet csurig megtöltöttek új mászóutakkal az esemény kedvéért. A RocTrip célja, hogy összehozza a profi és amatőr mászókat, mindezt egy igazán kivételes helyen. Az esemény nem csupán a versengésről szól, lehetőséget teremt, hogy bárki kipróbálhassa magát olyan utakon amiket előtte még senki nem mászott meg.

250 hossz
A 2011-es kínai Petzl RocTrip a résztvevőknek nem kevesebb mint 250 mászóhosszt kínál a völgyben található 15 szektorban. A menü: metal koktél (egészen 9a nehézségig ) melyekhez temérdek közepes nehézségű út társul a mennyei mészkő sziklákon tálalva. A Chuanschang ív ősszel a legkülönlegesebb, amikor is a felkelő nap sugarai a szikla boltívén keresztül világítják meg a folyót.

A Petzl Team atlétái
Daila Ojeda, Daniel Andrada, Steve Mcclure, Stéphanie Bodet, Arnaud Petit, Gerome Pouvreau, Loic Gaidioz, Charlotte Duriff, Philippe Ribière, Michaël Fuselier, Martina Cufar, Nathalija Gros, Nina Caprez, Mélissa Leneve, Alizée Dufraisse, Anthony Lamiche, Daniel Dulac, Liv Sansoz, Lynn Hill, Chris Sharma, Dave Graham, Said Belhaj, Jorg Verhoven, Yann Gesquier, Gerhard Horager, Florence Pinet, Vaibhav Metha, Enzo Oddo.
 

Fotó galériák

 

Kapcsolat

  • Cégnév: Gránit Design Kft.
  • Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. (Fashion Trend Center)
  • Tel.: +36 30 656 7702
  • Fax: +36 99 523 295
  • E-mail: info@granit.co.hu