Petzl filmek a The North Face Reel Rock filmfesztiválon!

Idén második alkalmommal rendezik meg Budapesten a The North Face Reel Rock filmfesztivált. Izgalmas, olykor elképesztő kisfilmek várják az érdeklődőket. Lesz szikla- és hegymászás, sí, snowboard, siklóernyő és rengeteg más, de kizárólag extrém dolgok.

A műsorra ezúttal két olyan film is felkerült, melyek elkészülését a Petzl támogatta. A Tuzgle című és a mexikói Petzl RocTrip-ről készült kisfilmek november 17-én 20:30-as kezdettel kerülnek vetítésre a Corvin moziban, a REEL ROCK PETZL ROCK + MACHINE blokkban. Érdemes igyekezni, mert már alig kaphatók jegyek erre a vetítésre!

Tovább a The North Face Reel Rock Fesztivál programjához

BEMUTATJUK A FILMEKET

 

Nina Caprez svájci mászólány és 9 francia fiú Argentínába utaznak, hogy egy új mászóhelyet fedezzenek fel: egy magasföld teleszórva boulderekkel és repedésekkel 4200 méteren a Tuzgle vulkán árnyékában. A film a csapat mindennaqpjait mutatja be ezen a felderítetlen csodaországban. Ahogy telnek-múlnak a napok a srácok ráébrednek, hogy felfedezésük valódi értéke messze túlmutat a várakozásaikon... Lehull a lepel Dél-Amerika egyik legmenőbb boulderhelyéről.

Ízelítő a filmből


 

Az évek óta megrendezésre kerülő Petzl RocTripnek 2010-ben a mexikói El Chonta et Las Peñas de Jilotepec adott otthont, a résztvevőknek alkalmuk nyílt a Teotihuacán azték piramisokat is megtekinteni. A Petzl RocTrip az egyik legnagyobb és egyben legnépszerűbb sziklamászó dzsembori, a világ minden részéről érkeznek ide mászók, hogy elsőként kóstolhassanak bele a Petzl csapata által felrakott számtalan vadiúj sportmászó útba, új nemzetközi barátokra tegyenek szert és egy új kultúrával ismerkedhessenek meg.

Nézd meg az ízelítőt!

Kapcsolat

  • Cégnév: Gránit Design Kft.
  • Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2. (Fashion Trend Center)
  • Tel.: +36 30 656 7702
  • Fax: +36 99 523 295
  • E-mail: info@granit.co.hu