Fontos közlemény! Felhívás Petzl Grillon eszközök felülvizsgálatára. Részletek itt>>>

Petzl Technical Institute - Magyarország

PETZL TECHNICAL INSTITUTES

Szakértők globális hálózata

Szakmai kérdésekre, kérésekre, problémákra vagy ügyfeleink igényeire nemzetközi szinten reagáló szakértők végső célja, hogy hatékonyan és ügyfélspecifikusan válaszoljanak.

A Petzl Technical Institute-ok (PTI) az egyes országok szakmai referenciapontjai, amelyek a Petzl képviseletét látják el, és műszaki információkat tesznek elérhetővé. Ezen kívül képzési modulokat nyújtanak és válaszolnak az adott régióban az ügyfelek részéről felmerülő kérdésekre.

Jelenleg több mint húsz Petzl Technical Institute működik, melyek egy egyre növekvő globális hálózat részei.

A Petzl Technical Institut-ok mindegyike helyi partnerek – Petzl Technical Partnerek (PTP) – hálózatának létrehozásán dolgozik, akik közvetlenül állnak kapcsolatban az ügyfelekkel, felszerelés felülvizsgálókkal, oktatókkal és szakértőkkel.

PETZL TECHNICAL PARTNERS

Megbízható partnerek

A világ minden tájáról érkező szakértők hálózata, akiknek egy közös céljuk van: a legmegfelelőbb eljárások /módszerek fejlesztése szoros együttműködésben a Petzl-lel.

Ki a Petzl technikai partner?

A Petzl Technical Partner (PTP) a magasban végzett munka terén elismert szakértő szervezet vagy egyén, aki tanúságát adta, hogy alaposan ismeri az adott iparágat, hozzájárul a legmegfelelőbb eljárások /módszerek fejlesztéséhez és jelentős mértékben integrálni kívánja rendszereibe és oktatási anyagába a Petzl termékeit.

A Petzl megbecsült partnereként, valamint egyedi és közvetlen befektetésként tekint a PTP partnereire. A PTP-k engedélyt kaphatnak a Petzl-tartalmak oktatására, támogatást a felszerelésekkel és a marketingeszközökkel kapcsolatban. Elsőbbségi hozzáférést kapnak a képzési- és ügyféltájékoztatókhoz, valamint közvetlen hozzáférést kapnak a Petzl műszaki erőforrásaihoz. A promóciós támogatásért cserébe a Petzl arra törekszik, hogy megossza információit, termékeit és a rendelkezésére álló forrásokat a kölcsönös siker és a fenntartható növekedés érdekében.

Ha szeretne csatlakozni a Petzl műszaki partnerek hálózatához, lépjen kapcsolatba a helyi PTI-al , hogy megbeszéljék a célokat és elvárásokat, kifejezzék hivatalos érdeklődésüket a program iránt!

Ki lehet Petzl Technikai Partner?

  • Oktatók és képzési szervezetek
  • Az iparág vezető képviselői és befolyásos szereplői
  • Tanácsadók és az alkalmazási területek szakértői

TRAINING MODULES

A Complete Training Catalog

Learn more about the content of training modules available via the Petzl Technical Institute. Whether you’re a dealer or using the equipment yourself, the training modules cover specific technical subject matter with a combination of practical approaches and theoretical training. To access the 2023 training offer, please contact your PTI.